U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Labrador Garden's


Wanneer u overweegt een labrador pup in uw  gezin op te nemen is het handig informatie in te winnen op de website van de Nederlandse Labrador Vereniging en/of de L.K.N. , zie pagina links. Bij de LICG kunt u ook informatie vinden.

Denk aan alle risico’s die een pup met zich mee kan brengen. Neem de tijd om alle formulieren door te nemen. Gezondheidsuitslagen van ouder dieren zoals Heupdysplasie en Elleboog Dysplasie. Ook de oogspiegeling uitslag moet vrij zijn en jaarlijks gecontroleerd zijn. Let dus op dat u de datum daarvan controleert.

De eerste periode van het leven van pup neemt veel aandacht en tijd in beslag. Denk maar aan                                                                                                                                                   zindelijkheid, voeding en                                                                                                                                                   gehoorzaamheidstrainingen. Reserveer                                                                                                                                                    daarvoor genoeg tijd.